Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kruidige bokkenpootjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kruidige bokkenpootjes
Stap 1
Hak alle kruiden heel fijn. Rooster het sesamzaad licht in een droge, hete koekenpan. Rol de boterhammen met een deegroller iets platter. Roer de roomkaas los en houd circa 2 eetlepels apart. Besmeer de boterhammen royaal met de overige roomkaas en bestrooi met de kruiden.
Stap 2
Rol de boterhammen op. Bestrijk de uiteinden van de broodrolletjes met nog wat roomkaas. Plet de peperbolletjes met de zijkant van een koksmes of in de vijzel. Meng met de sesam en druk de uiteinden van de broodrolletjes erin. Leg op een schaal en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
- - deegroller
- - vijzel
Voedingswaarden
- Energie320 kcal
- Eiwit11 g
- Koolhydraten27 g
- Vet19 gWaarvan verzadigd11 g