Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kruidensalade met geitenkaas, rood fruit en vinaigrette
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kruidensalade met geitenkaas, rood fruit en vinaigrette
Stap 1
Meng de ingrediënten voor de vinaigrette. Meng alle slasoorten met de kruiden (peterselie, basilicum, koriander en/of dille) en schep de vinaigrette erdoor. Verwarm de ovengrill voor.
Stap 2
Rooster de hazelnoten op de bakplaat en laat afkoelen. Gratineer de plakken geitenkaas lichtbruin op de bakplaat onder de ovengrill.
Stap 3
Verdeel de kruidensla over borden. Leg een plak geitenkaas erop en bestrooi met de rode vruchten en hazelnoten. Serveer met het stokbrood.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat
Voedingswaarden
- Energie635 kcal
- Eiwit23 g
- Koolhydraten30 g
- Vet45 gWaarvan verzadigd16 g