Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kruidenomelet met groenten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kruidenomelet met groenten
Stap 1
Knip de bieslook fijn.
Stap 2
Hak de basilicum fijn.
Stap 3
Snijd e bosuitjes in ringetjes.
Stap 4
Snijd de paprika in dunne reepjes.
Stap 5
Klop in een kom de eieren los met de geraspte kaas, bieslook, basilicum, wat zout en peper.
Stap 6
Smelt de helft van de boter in een koekenpan en laat het eimengsel erin uitvloeien.
Stap 7
Schuif met een spatel steeds het al gestolde ei naar het midden en laat het nog vloeibare ei over de panbodem uitvloeien.
Stap 8
Bak de omelet op matig hoog vuur tot de bovenkant bijna gestold is, maar nog wel glanst.
Stap 9
Smelt de rest van de boter in een hapjespan.
Stap 10
Roerbak de bosui, wortel- en paprikareepjes al omscheppend twee minuten tot ze iets zachter, maar nog wel knapperig en kleurig zijn.
Stap 11
Schep het wortelmengsel op de omelet en klap de omelet dubbel.