Krokante spruitjes met knolselderijpuree
Ingrediënten
Bereidingswijze Krokante spruitjes met knolselderijpuree
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snijd de knoflook fijn. Maak de spruiten schoon en halveer.
Stap 2
Breng een pan met water aan de kook en kook de spruiten 5 minuten.
Stap 3
Meng de Parmezaanse kaas met de knoflook en paprikapoeder. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Verdeel het kaasmengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel de spruiten hierover met het snijvlak naar beneden.
Stap 5
Plaats 5 minuten in de oven. Breek de krokante Parmezaanse kaas los rond de spruitjes.
Stap 6
Verwijder intussen de schil van de knolselderij en snijd deze in stukken van 2 cm.
Stap 7
Leg de stukken in een pan net onder water en breng aan de kook. Kook 10 minuten. Giet af, voeg de roomboter toe en pureer met de pureestamper.
Stap 8
Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de puree over de borden en leg de krokante spruitjes op de puree.