Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Krokante kipschnitzel met bloemkoolrijst
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Krokante kipschnitzel met bloemkoolrijst
Stap 1
Verwijder de steel en zaadlijsten van de rode peper uit de bami-nasigroente en snijd in ringen. Verhit 2 el zonnebloemolie in een pan en bak de kipschnitzels in 8 minuten goudbruin.
Stap 2
Verhit intussen 2 el zonnebloemolie in een wok en wok de groenten met de helft van de rode peper 3 minuten. Voeg de hoisinsaus toe en wok nog 4 minuten.
Stap 3
Verhit een droge pan en rooster de cashewnoten 3 minuten. Haal uit de pan en hak grof. Verhit een pan met 1 el olijfolie en bak de bloemkoolrijst 4 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Verdeel de bloemkoolrijst en de gewokte groenten over de borden. Snijd de kipschnitzel in repen en leg op de groenten. Garneer met de overige rode peper en de cashewnoten.