Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Krokante kipschnitzel met BBQ-saus en Italiaanse sla
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Krokante kipschnitzel met BBQ-saus en Italiaanse sla
Stap 1
Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
Stap 2
Meng in een steelpannetje de ketchup, Worcestersauce, suiker, mosterd en 44 ml (per persoon) water.
Stap 3
Laat 15 minuten zachtjes pruttelen en breng dan op smaak met wat zout.
Stap 4
Verhit zonnebloemolie en boter in een grote koekenpan op matig vuur tot de boter bijna uitgebruist is, maar nog niet bruin.
Stap 5
Bak de schnitzels om en om goudbruin in circa 7 minuten.
Stap 6
Rasp de helft van de citroen en pers er één eetlepel citroensap per persoon uit.
Stap 7
Meng beide door de olijfolie en maak hiermee de sla aan.
Stap 8
Meng de wortelsalade door de sla en maak op smaak met peper en zout.
Stap 9
Lekker met een knapperig focacciabrood!.
