Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Koude tomatensoep
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Koude tomatensoep
Stap 1
Verwijder de wortelaanzet van de lente-uitjes en snijd het wit en bleekgroen in dunne plakjes.
Stap 2
Pureer met de keukenmachine de tomatenblokjes met de lente-uitjes en olijfolie. Voeg de tomatensap toe. Zet de soep minstens een uur in de koelkast.
Stap 3
Breng de soep op smaak met cayennepeper naar smaak en zout.
Stap 4
Was de basilicum, maak hem droog en snijd of scheur de blaadjes grof. Serveer de soep bestrooid met de basilicum.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie245 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten16 g
- Vet17 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
