Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Komkommersalsa met kruiden
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Komkommersalsa met kruiden
Stap 1
Hak de peterselie en dille fijn.
Stap 2
Knip de bieslook in stukjes.
Stap 3
Rasp en pers de citroen.
Stap 4
Halveer de komkommer in de lengte en schraap met een kleine lepel de zaadjes eruit.
Stap 5
Schil de komkommerhelften met een dunschiller en snijd ze in de lengte in lange repen van 0.5 cm dik.
Stap 6
Snijd de repen in blokjes.
Stap 7
Meng de komkommerblokjes in een schaaltje met de peterselie, dille en bieslook.
Stap 8
Schep ook de citroenrasp erdoor en breng op smaak met een beetje citroensap en wat zout, versgemalen zwarte peper.
Stap 9
Laat de salsa 15-30 minuten staan bij kamertemperatuur, zodat de smaak zich goed kan ontwikkelen.
Stap 10
Lekker bij kip- en visgerechten.