Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Komkommersalade met gember-limoen kip
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Komkommersalade met gember-limoen kip
Stap 1
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Rasp de schil van de limoen en pers de vrucht uit.
Stap 3
Schil de gember en knoflook en hak fijn. Hak de pinda’s fijn en houd apart.
Stap 4
Maak een mengsel van het limoensap, rasp, gember en knoflook.
Stap 5
Meng de helft van het limoensap-mengsel met de wokolie en de kipfilet, laat kort marineren. Meng de andere helft met de oestersaus.
Stap 6
Snijd de komkommer in plakjes en meng met de oestersaus dressing.
Stap 7
Bak de kipfilet in 10 minuten gaar in een grillpan, keer regelmatig. Snijd in plakken.
Stap 8
Serveer de komkommersalade met de rijst en plakjes kip. Bestrooi met de gehakte pinda’s.