Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kokos-noedelsoep met broccoli en kastanjechampignons
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kokos-noedelsoep met broccoli en kastanjechampignons
Stap 1
Snipper de ui. Rasp de gemberwortel fijn. Snijd de champignons in kwarten. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes.
Stap 2
Verhit de zonnebloemolie in een grote hapjespan op middelhoog vuur. Draai het vuur omlaag en fruit de ui in 10 minuten zacht.
Stap 3
Roerbak de groene currypasta en gember enkele minuten mee.
Stap 4
Voeg de kastanjechampignons, kokosmelk en 400 ml water toe, breng aan de kook en laat 5 minuten koken.
Stap 5
Kook intussen de volkorennoedels gaar in een aparte pan. Voeg de broccoli toe aan de hapjespan en kook in 5 minuten gaar.
Stap 6
Giet de noedels af en verdeel ze over kommen. Schep de kokossoep eroverheen en bestrooi met bosui.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie485 kcal
- Eiwit15 g
- Koolhydraten50 g
- Vet23 gWaarvan verzadigd17 g