Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Knolselderijsteak met paprika-maïssalsa
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Knolselderijsteak met paprika-maïssalsa
Stap 1
Schil de knolselderij en snijd in plakken van 2 cm dik. Kook 10 min., laat uitlekken en dep droog.
Stap 2
Maak intussen de salsa. Meng de paprika, maïs, sjalot, peterselie, azijn en 3 eetl. olie. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Steek de barbecue aan. Meng de rest van de olie met de cajunkruiden, bestrijk de knolselderijplakken ermee en bestrooi met zout. Gril de plakken ca. 5 min. per kant tot ze mooi lichtbruin zijn. Serveer met de salsa.
Aanvullende benodigdheden
- - barbecue
Voedingswaarden
- Energie185 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten13 g
- Vet11 gWaarvan verzadigd1 g