Knolselderij-frittata met brunkal
Ingrediënten
Bereidingswijze Knolselderij-frittata met brunkal
Stap 1
Verhit de olie en bak hierin de kool met het karwijzaad tot de kool geslonken is. Voeg de bouillon, sojasaus en honing toe en laat afgedekt circa 1 uur stoven. Roer af en toe door.
Stap 2
Verhit de helft van de boter in de koekenpan en bak hierin de knolselderij en wortel in circa 15 minuten beetgaar. Voeg de boerenkool toe en roer kort door. Verwarm de oven voor op 200ºC.
Stap 3
Voeg de rest van de boter toe en roer tot deze volledig is gesmolten. Voeg de knoflook, tijm en eieren toe en bak op een lage stand tot de randen van de frittata gaar zijn. Zet de pan in de oven en bak circa 7 minuten verder, tot het ei volledig gestold is.
Stap 4
Leg een bord of snijplank op de pan en keer alles in een keer voorzichtig, maar snel om. Serveer met de goudbruine kool erbij en bestrooi met de dille.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenvaste koekenpan
Voedingswaarden
- Energie410 kcal
- Eiwit17 g
- Koolhydraten23 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd10 g
