Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Knoflook-rozemarijnboter
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Knoflook-rozemarijnboter
Stap 1
Hak de rozemarijn fijn. Pof de knoflook volgens het recept en knijp de gare knoflook ui boven een kom.
Stap 2
Roer er de geraspte sinaasappelschil met de rozemarijn en royaal zwarte peper door. Voeg de roomboter toe en meng alles goed door elkaar.
Stap 3
Doe de knoflook-rozemarijnboter in een glazen potje (200 ml) en strijk de bovenkant glad. Steek een takje rozemarijn in de boter. Laat de boter zo nodig in de koelkast wat steviger worden.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie280 kcal
- Eiwit1 g
- Koolhydraten4 g
- Vet29 gWaarvan verzadigd17 g
![Smakelijk eten!](https://d3r3h30p75xj6a.cloudfront.net/static-images/deka/web/smakelijk-eten-dark-s.png)