Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Knoflook-broodsoep met peterselie-olie
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Knoflook-broodsoep met peterselie-olie
Stap 1
Verhit de olijfolie in een soeppan. Fruit de ui met de knoflook ca. 1 min.
Stap 2
Voeg de bouillon en het brood toe en breng aan de kook. Kook de soep 10 min. op een lage stand. Meng intussen de extra vierge olijfolie met de peterselie.
Stap 3
Pureer de soep met de staafmixer. Voeg de kookroom toe en breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Schep de soep in 4 kommen. Garneer met de peterselie-olie.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie248 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten17 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd5 g