Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Knapperige witte koolsalade met druiven
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Knapperige witte koolsalade met druiven
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de witte kool in repen van 5 mm dik. Hak de peterselie grof. Snijd de komkommer in plakken.
Stap 2
Verdeel de walnoten en druiven over een bakplaat en rooster 5 minuten in de oven. Meng intussen de witte kool met de slasaus, komkommer en de helft van de peterselie. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Snijd de kippendij in stukken van 3 cm. Meng met de kipkruiden. Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de kippendij in 10 minuten gaar.
Stap 4
Verdeel de witte koolsalade over de borden en leg de kip erop. Garneer met de rest van de peterselie, geroosterde walnoten en druiven.