Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Knapperige salade met peultjes en zalm
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Knapperige salade met peultjes en zalm
Stap 1
Halveer de peultjes.
Stap 2
Snijd de zalmfilet in blokjes.
Stap 3
Breng in een stoompan een laag water met wat zout aan de kook.
Stap 4
Leg de zalm in een stoommandje.
Stap 5
Leg de peultjes in het water en hang de zalm erboven.
Stap 6
Kook de peultjes en stoom de zalm in 3 minuten net gaar.
Stap 7
Spoel de peultjes in een vergiet met koud water en laat ze uitlekken.
Stap 8
Maak de blaadjes sla los en snijd ze in stukken van 3 cm.
Stap 9
Schep in een slaschaal de stukken sla met de peultjes, basilicum en slasaus door elkaar.
Stap 10
Leg de stukjes zalm erop.