Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Knapperige artisjok met dip
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Knapperige artisjok met dip
Stap 1
Laat de artisjokken goed uitlekken en dep droog met keukenpapier. Halveer ze en meng met de maizena. Verwarm de oven voor op 220ºC.
Stap 2
Meng de artisjok daarna met de olie, uienpoeder en paprikapoeder. Leg op een bakplaat en bestrooi met de helft van de Parmezaanse kaas. Bak in de oven in circa 25 minuten krokant. Keer halverwege om.
Stap 3
Meng intussen de roomkaas met de blauwe kaas, overige Parmezaanse kaas en azijn. Bestrooi met de bieslook. Serveer de knapperige artisjokken met de dip.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenpapier
Voedingswaarden
- Energie395 kcal
- Eiwit14 g
- Koolhydraten13 g
- Vet31 gWaarvan verzadigd17 g