Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kleurrijke ovenschotel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kleurrijke ovenschotel
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 2
Pel de uien en snijd in kwarten. Snijd de bietjes in kwarten en verdeel met de ui en broccoli over de ovenschaal. Voeg de aardappelschijfjes toe. Bestrooi met de kerriepoeder, knoflookpoeder en de Provençaalse kruiden en schep om.
Stap 3
Snijd elke saucijs in 3 gelijke stukken. Verdeel de worst over de ovenschaal en besprenkel het geheel met olie.
Stap 4
Pers het sap uit de citroen. Snijd de halloumi in kleine plakjes. Verdeel over het aardappel-broccoli mengsel. Besprenkel met citroensap en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Stap 5
Bak de ovenschotel in 25-30 minuten goudbruin en gaar in de oven.