Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Klassieke gevulde eieren
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Klassieke gevulde eieren
Stap 1
Kook 6 eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren, halveer ze en doe de eidooiers in een kommetje. Prak de dooiers fijn.
Stap 2
Meng 2½ el mayonaise, 1 tl kerrie en 1 tl fijne mosterd erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Schep de vulling in een spuitzak met kartelmond. Vul de ei-helften met de vulling en bestrooi met ¼ tl paprikapoeder. Garneer met de blaadjes van 1 takje krulpeterselie.
Aanvullende benodigdheden
- - spuitzak met kartelmondje
Voedingswaarden
- Energie184 kcal
- Eiwit11 g
- Koolhydraten2 g
- Vet15 gWaarvan verzadigd3 g
