Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kipstoof met citroen, artisjok en olijven
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kipstoof met citroen, artisjok en olijven
Stap 1
Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten. Bestrooi de kippenbouten met zout en peper, leg ze bij de uien en bak ze aan.
Stap 2
Voeg de gember, het kaneelstokje, citroenrasp, -sap en de kippenbouillon toe en stoof afgedekt zachtjes circa 25 minuten.
Stap 3
Schep de paprika, olijven en artisjok erdoor en verwarm nog circa 10 minuten. Bestrooi met de peterselie en serveer met de citroenpartjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie845 kcal
- Eiwit65 g
- Koolhydraten9 g
- Vet59 gWaarvan verzadigd16 g
Trefwoorden
