Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kippannetje met saffraan
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kippannetje met saffraan
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Snijd elke kipdijfilet in 3 stukken. Wrijf de saffraandraadjes fijn en meng met 1 theelepel zout, de kaneel en een snufje peper. Schep de kip om met het saffraanmengsel, de honing en pijnboompitten. Verdeel dit over 4 pannetjes.
Stap 2
Leg de druiven erbij en een plak citroen erop. Schenk in elk pannetje 100 ml bouillon en leg de deksels erop of dek af met aluminiumfolie. Stoof circa 25 minuten in het midden van de oven. Lekker met rijst en gegrilde aubergine of courgette.
Aanvullende benodigdheden
- - 4 eenpersoons pannetjes
- - 4 ovenschaaltjes
- - aluminiumfolie
Voedingswaarden
- Energie355 kcal
- Eiwit29 g
- Koolhydraten19 g
- Vet19 gWaarvan verzadigd5 g