Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kipkerrie ovenschotel met kaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kipkerrie ovenschotel met kaas
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Pel de uien. Snijd twee uien fijn, halveer de andere ui en snijd deze in halve ringen. Snijd de kiphaasjes in stukken van 3 cm.
Stap 2
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de kiphaasjes 2 minuten, voeg de fijngesneden ui en snijbonen toe, bak dit 4 minuten mee. Roer de bloem, kerrie, kurkuma en garam masala door de groenten en bak dit nog 3 minuten.
Stap 3
Blus de groenten af met de kokosmelk en roer door.
Stap 4
Vouw de wraps in de ovenschaal en vul deze met het kipmengsel. Verdeel de geraspte kaas en halve uienringen over de ovenschotel en plaats 10 minuten in de oven.
Stap 5
Hak intussen de krulpeterselie grof en snijd de limoen in parten.
Stap 6
Garneer de kipkerrie ovenschotel met de peterselie en serveer met de limoenpartjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie740 kcal
- Eiwit46.5 g
- Koolhydraten71.4 g
- Vet29.1 gWaarvan verzadigd13.8 g