Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kipfilet met druiven en witte wijn
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kipfilet met druiven en witte wijn
Stap 1
Snipper de sjalotjes.
Stap 2
Bestrooi de kipfilets met zout en peper.
Stap 3
Bak de filets aan elke zijde 2 minuten in de boter, op niet te hoog vuur.
Stap 4
Voeg de sjalotjes toe en laat 1 minuut meebakken.
Stap 5
Voeg de verse dragon of 1 theelepel gedroogde), witte wijn en slagroom toe.
Stap 6
Zet het vuur laag, dek de pan af met een deksel en laat 10 minuten garen.
Stap 7
Was de druiven en droog ze met keukenpapier.
Stap 8
Haal de kip uit de pan en hou hem warm onder aluminiumfolie.
Stap 9
Kook de saus in tot de gewenste dikte en warm op het laatst de druiven 1 minuut mee.
Stap 10
Serveer de kip samen met de druivensaus.
Stap 11
Lekker met rijst.
