Kipfilet met dragon-roomsaus
Ingrediënten
Bereidingswijze Kipfilet met dragon-roomsaus
Stap 1
Laat de paprika’s uitlekken in een vergiet en doe samen met de knoflook uit de pot, dragon en slagroom in een hoge beker. Pureer met een staafmixer tot een gladde saus.
Stap 2
Rasp de gele schil van de citroen en pers de helft van de vrucht uit. Snijd de rest in partjes. Halveer de kipfilets in de lengte.
Stap 3
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kip 5 minuten op middelhoog vuur. Keer halverwege. Voeg de saus toe en laat met een deksel op de pan 5 minuten zachtjes stoven.
Stap 4
Breng op smaak met het sap en rasp van de citroen, peper en zout. Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 3 minuten de snijbonen toe.
Stap 5
Giet af en schep op vier borden. Verdeel de kip en dragon-roomsaus erover en garneer met de citroenpartjes en wat extra dragon.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
- - rasp
Voedingswaarden
- Energie648 kcal
- Eiwit36 g
- Koolhydraten63 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd13 g