Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kipdijsatéspies met geroosterde paprika
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kipdijsatéspies met geroosterde paprika
Stap 1
Steek de barbecue aan. Verdeel 2 el olijfolie over de snoeppaprika’s en breng op smaak met zout en peper.
Stap 2
Hak de pistachenoten grof. Leg de kipdijsatéspiezen op de barbecue tot ze gaar zijn.
Stap 3
Rooster wanneer de kipdijsatéspiezen nog ongeveer 6 minuten op de barbecue moeten, de snoeppaprika’s op de barbecue.
Stap 4
Verdeel de spinazie over de borden en leg hier de geroosterde paprika en ricotta op. Leg de kipdijsatéspiezen op de salade en verdeel de pesto over de paprika’s.
Stap 5
Garneer met de gehakte pistachenoten. Serveer er de knoflookbroodjes bij.
Aanvullende benodigdheden
- - bbq
Voedingswaarden
- Energie659 kcal
- Eiwit38.3 g
- Koolhydraten37.4 g
- Vet38.2 gWaarvan verzadigd7.4 g