Kipcordonbleu met groene asperges
Ingrediënten
Bereidingswijze Kipcordonbleu met groene asperges
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd 3 cm van de onderkant van de asperges.
Stap 2
Maal de cornflakes fijn in de blender. Scheid de eieren, bewaar het eigeel en roer los.
Stap 3
Snijd de kipfilet in aan de zijkant tot 1 cm voor het einde. Vul de kipfilet met de beenham en geraspte oude kaas. Vouw de kipfilet dicht. Haal de kipfilet door het eigeel en vervolgens door de cornflakes.
Stap 4
Verdeel de rösti’s over een met bakpapier beklede bakplaat en bak af volgens de aanwijzing op de verpakking.
Stap 5
Breng intussen een pan met water aan de kook en kook de doperwten in 5 minuten beetgaar.
Stap 6
Verhit een pan met 2 el olijfolie en 1 el roomboter, bak de kipcordonbleus in 10 minuten gaar. Verhit een andere pan met 1 el olijfolie en bak de groene asperges 7 minuten.
Stap 7
Verdeel de rösti’s, groene asperges, doperwten en kipcordonbleus over de borden en serveer met de truffelmayonaise.