Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kikkererwten Masala
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kikkererwten Masala
Stap 1
Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de tomaten in blokjes en zet apart.
Stap 2
Verhit een pan met 1 el olie en fruit de ui. Voeg de knoflook en de kruidenpasta toe.
Stap 3
Schep op hoog vuur om voor ongeveer 1 minuut. Voeg 50 ml water toe en roer tot het water verdampt is.
Stap 4
Voeg de tomatenblokjes uit blik toe en meng goed. Verlaag het vuur en laat 3-5 minuten pruttelen.
Stap 5
Laat de kikkererwten uitlekken in een zeef. Voeg de kikkererwten, de gesneden tomaten en 100 ml water toe.
Stap 6
Laat de kikkererwtencurry 8-10 minuten op laag vuur sudderen met een deksel op de pan.
Stap 7
Bak het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd intussen het takje koriander fijn.
Stap 8
Garneer de kikkererwten masala met gesneden koriander en serveer met het naanbrood.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie494 kcal
- Eiwit15 g
- Koolhydraten49 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
