Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kerriebroodjes met sweet bacon en komkommerrelish
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kerriebroodjes met sweet bacon en komkommerrelish
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Bestrijk de deegknopen met ei en bak in het midden van de oven in circa 10 minuten gaar en goudgeel. Neem uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
Stap 2
Veeg de marinade van het vlees en bewaar de marinade voor later gebruik. Verhit een koekenpan en bak de repen vlees op een hoge stand om en om donkerbruin. Giet de marinade en 2 eetlepels water erbij en laat op een lage stand in circa 10 minuten inkoken en karamelliseren. Schep het vlees af en toe om.
Stap 3
Snijd de knoopbroodjes open en verdeel het vlees erover. Bestrooi met extra bosui en zet de kapjes weer schuin ertegenaan. Serveer met komkommerrelish (zie tip).
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie695 kcal
- Eiwit28 g
- Koolhydraten46 g
- Vet43 gWaarvan verzadigd15 g