Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Keftedakia met komkommer-yoghurtsaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Keftedakia met komkommer-yoghurtsaus
Stap 1
Rasp de helft van de komkommer, doe in een vergiet en laat uitlekken. Pers de knoflook uit en snijd de dille fijn.
Stap 2
Meng de komkommer, knoflook en dille door de yoghurt en breng op smaak met peper en zout. Snijd de rest van de komkommer en de tomaten in plakjes.
Stap 3
Bestrooi voor de keftedakia de gehaktballetjes rondom met de munt en komijn.
Stap 4
Verhit de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes op middelhoog vuur in circa 10-15 minuten goudbruin en gaar.
Stap 5
Bereid intussen de Libanese wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 6
Doe komkommerplakjes,tomaten,olijven en komkommer-yoghurtsaus in verschillende schaaltjes en serveer met de keftedakia en wraps op een grote schaal, zodat iedereen zelf kan pakken.