Katsu curry met krokante vis
Ingrediënten
Bereidingswijze Katsu curry met krokante vis
Stap 1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Schil en rasp de gember. Schil de zoete aardappel en snijd in kleine blokjes.
Stap 2
Verhit 2 el olie in een pan met dikke bodem. Fruit de ui, gember en garam massala 10 minuten op laag vuur.
Stap 3
Voeg 1 el bloem toe en bak 2 minuten mee. Voeg al roerend 300 ml water en de kokosmelk toe en breng aan de kook. V
Stap 4
oeg de zoete aardappel toe en laat 10 minuten zachtjes koken of tot de aardappel gaar is. Roer regelmatig. Breng de katsu curry op smaak met peper en zout.
Stap 5
Klop intussen de eieren los in een diep bord. Breng op smaak met peper en zout. Doe de panko en de rest van de bloem beide in een ander diep bord.
Stap 6
Haal de pangasius achtereenvolgens door de bloem, het ei en de panko. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de vis in 5 minuten goudbruin en knapperig. Keer halverwege.
Stap 7
Kook de broccoli 3 minuten in water met zout beetgaar. Snijd de krokant gebakken vis in reepjes van 1 cm.
Stap 8
Verdeel de rijst over vier borden, leg er de visreepjes op en schep er wat van de currysaus overheen.
Stap 9
Serveer met de broccoli en de rest van de currysaus.
![Smakelijk eten!](https://d3r3h30p75xj6a.cloudfront.net/static-images/deka/web/smakelijk-eten-dark-s.png)