Karbonades in bieslookroomsaus met geroosterde broccoli
Ingrediënten
Bereidingswijze Karbonades in bieslookroomsaus met geroosterde broccoli
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Schep in de ovenschaal de broccoli en de rode ui om met 3 eetl. olijfolie, zout en peper.
Stap 2
Rooster de groenten in de voorverwarmde oven in ca. 20 min. beetgaar. Kook intussen de tagliatelle in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar.
Stap 3
Verhit in een ruime koekenpan de overige 2 eetl. olijfolie. Bestrooi de karbonades met zout en peper. Bak het vlees in ca. 10 min. bruin en gaar. Keer halverwege.
Stap 4
Neem het vlees uit de pan en houd onder een deksel warm. Fruit in het bakvet de bieslook 1 min. Voeg de kookroom toe en roer de aanbaksels los.
Stap 5
Laat de room 1 min. zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper. Leg de karbonades terug in de saus.
Stap 6
Serveer de tagliatelle met de karbonades in de bieslook-roomsaus en de geroosterde groenten.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie777 kcal
- Eiwit47 g
- Koolhydraten69 g
- Vet33 gWaarvan verzadigd13 g