Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Karamel-chocosaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Karamel-chocosaus
Stap 1
Breek de chocolade in grove stukken. Laat de suiker met 2 eetlepels water op middelhoog vuur smelten in de sauspan.
Stap 2
Roer niet, maar wals zo nu en dan de pan heen en weer. Roer als de karamel een goudbruine kleur heeft de slagroom met een garde erdoor. Pas op; dit gaat flink bruisen!
Stap 3
Voeg de chocolade en boter toe en roer tot alles gesmolten en mooi gebonden is. Schenk in een afsluitbare schone pot en laat buiten de koelkast afkoelen.
Stap 4
Lekker over American pancakes met rood fruit.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie476 kcal
- Eiwit2 g
- Koolhydraten48 g
- Vet30 gWaarvan verzadigd19 g
Trefwoorden
