Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kapucijnerschotel met rookworst en appel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kapucijnerschotel met rookworst en appel
Stap 1
Verhit een wok of hapjespan en bak hierin de spekblokjes knapperig. Schep ze uit de pan. Verhit de helft van de olie in de pan en bak hierin het gehakt rul. Schep de prei, wokgroenten en paprikapoeder erdoor en roerbak 4-5 minuten.
Stap 2
Verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil intussen de appels, boor de klokhuizen eruit en snijd de appels in plakken van circa 1 cm dik.
Stap 3
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de appels aan beide kanten goudbruin. Besprenkel met de honing.
Stap 4
Schep de kapucijners en spekjes door het gehaktmengsel en verwarm zonder te koken. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de rookworst in plakjes en serveer met de appelplakken op de kapucijnerschotel.
Aanvullende benodigdheden
- - appelboor
Voedingswaarden
- Energie885 kcal
- Eiwit46 g
- Koolhydraten50 g
- Vet53 gWaarvan verzadigd19 g
Trefwoorden
![Smakelijk eten!](https://d3r3h30p75xj6a.cloudfront.net/static-images/deka/web/smakelijk-eten-dark-s.png)