Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kalkoentonato
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kalkoentonato
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de cherry trostomaten op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met peper en zout. Bak 5 minuten in de oven.
Stap 2
Laat de tonijn uitlekken en doe met de truffelmayonaise, de helft van de kappertjes, 2/3 van de basilicum en peper in een hoge beker.
Stap 3
Pureer met de staafmixer tot een gladde saus. Voeg eventueel wat van het kappertjesvocht toe als de saus te dik is.
Stap 4
Verdeel achtereenvolgens de mesclun en kalkoenfilet over een grote platte schaal. Schenk de tonatosaus erover en garneer met de rest van de kappertjes, basilicum en geroosterde tomaatjes.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat
- - bakpapier
- - staafmixer
Voedingswaarden
- Energie156 kcal
- Eiwit13 g
- Koolhydraten3 g
- Vet10 gWaarvan verzadigd1 g