Kabeljauwpakketje met suikermaïs van de barbecue
Ingrediënten
Bereidingswijze Kabeljauwpakketje met suikermaïs van de barbecue
Stap 1
Snijd de prei in dunne ringen, de paprika in dunne reepjes en de cocktailtomaten in vieren. Hak de oregano fijn.
Stap 2
Schil de bospenen met een dunschiller en schaaf ze daarna met de dunschiller in de lengte in dunne linten.
Stap 3
Spreid de stukken aluminiumfolie uit op het werkvlak en verdeel de preiringetjes, wortellinten en paprika in het midden.
Stap 4
Wrijf de stukken kabeljauw in met wat zout, versgemalen peper, citroensap en mosterd en leg ze op de groenten op het folie. Leg op elk stuk vis 3 partjes tomaat en strooi de helft van de oregano erover.
Stap 5
Vouw het folie boven de kabeljauw tot pakketjes dicht. Bewaar de pakketjes tot gebruik in de koelkast.
Stap 6
Verwijder de schutbladeren en draden van de maïskolven. Bestrijk de maïs met roomboter en bestrooi ze met wat zout, versgemalen peper en oregano. Verpak de kolven in aluminiumfolie.
Stap 7
Rooster de maïskolven op de barbecue in 15-20 minuten gaar, keer ze regelmatig.
Stap 8
Leg de kabeljauwpakketjes ook op de barbecue en laat de vis en groenten in 10-12 minuten gaar worden.