Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kabeljauwhaasjes met mosterd-dillesaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kabeljauwhaasjes met mosterd-dillesaus
Stap 1
Dep de kabeljauw droog en bestrooi met zout en peper. Bak 2-3 minuten per kant in een beetje olijfolie, tot de haasjes bijna gaar zijn. Houd warm onder aluminiumfolie.
Stap 2
Fruit de ui in het bakvet. Schenk de kookroom erbij en roer de mosterd erdoor. Laat de saus op een lage stand iets dikker worden. Roer de dille erdoor. Verhit intussen de grillpan.
Stap 3
Snijd de houtige onderkanten van de asperges. Bestrijk de asperges met olijfolie en rooster 4-5 minuten in de grillpan. Keer regelmatig. Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan lichtbruin. Leg de vis in de saus en warm even door.
Stap 4
Serveer de vis op de asperges. Schep wat saus erop en garneer met extra dille. Bestrooi met peper en de amandelen.
Aanvullende benodigdheden
- - aluminiumfolie
- - grillpan
Voedingswaarden
- Energie270 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten8 g
- Vet16 gWaarvan verzadigd9 g