Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kabeljauwfilet met knoflook-citroenrub en courgette
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kabeljauwfilet met knoflook-citroenrub en courgette
Stap 1
Vouw de stukken aluminiumfolie dubbel tot vierkanten. Wrijf de kabeljauw in met de citroen-kruidenrub en leg ze op de folie. Laat ze op kamertemperatuur komen. Hak de dille grof en strooi deze erover.
Stap 2
Snijd de courgette schuin in 12 plakken. Bestrijk dun met olie en leg ze op de barbecue. Rooster de courgetteplakken aan 1 kant tot er lichtbruine strepen op komen. Leg de plakken met de geroosterde kant naar boven dakpansgewijs op de kabeljauwhaasjes.
Stap 3
Leg de stukken folie met kabeljauw op de barbecue en laat de vis in 10-15 minuten gaar worden. Strooi er wat zout over. Lekker met zoete-aardappel-spinaziesalade.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie320 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten4 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd4 g