Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kabeljauwburgers met zuurkool
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kabeljauwburgers met zuurkool
Stap 1
Ontdooi de kabeljauw.
Stap 2
Hak de kabeljauw en bieslook fijn en meng met de bloem, ei en viskruiden.
Stap 3
Breng op smaak met wat peper en vorm er vier mooie burgers van.
Stap 4
Verwarm de frituurpan naar 180 graden.
Stap 5
Frituur de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en frituur vervolgens de kabeljauwburgers in 6 minuten krokant en gaar.
Stap 6
Laat uitlekken op keukenpapier.
Stap 7
Halveer de Kaiserbroodjes en beleg de onderkanten met de kropsla en zuurkool.
Stap 8
Leg er een kabeljauwburger op en schep daarop de remouladesaus. Eindig met het kapje. Serveer met de dikke frieten.
Stap 9
Lekker met extra remouladesaus.
Aanvullende benodigdheden
- - frituurpan
Voedingswaarden
- Energie989 kcal
- Eiwit33 g
- Koolhydraten91 g
- Vet53 gWaarvan verzadigd8 g