Kabeljauwburger met uienchutney
Ingrediënten
Bereidingswijze Kabeljauwburger met uienchutney
Stap 1
Snijd de uien in halve ringen. Schil en rasp de gember. Verhit 3 el olie in een pan met dikke bodem. Bak de ui, gember met 1 tl Indiase mix 5 minuten.
Stap 2
Voeg de suiker, en azijn toe en bak 10 minuten op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 3
Bestrooi de kabeljauw met de rest van de Indiase mix, peper en zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbak laag tot heel heet.
Stap 4
Bak de kabeljauw 5-7 minuten op hoog vuur goudbruin en gaar. Keer voorzichtig halverwege.
Stap 5
Schaaf de komkommer in lange linten. Halveer de broodjes overlangs. Bestrijk de onderkant van de broodjes met de mayonaise.
Stap 6
Beleg achtereenvolgens met de kabeljauw, uienchutney en komkommerlinten. Dek af met de bovenkanten en serveer direct.
Stap 7
Lekker met een groene salade.