Kabeljauw uit de oven met een hazelnootcrunch
Ingrediënten
Bereidingswijze Kabeljauw uit de oven met een hazelnootcrunch
Stap 1
Verwarm de oven voor op 150 graden.
Stap 2
Dep de kabeljauwfilet droog en bestrooi beide kanten met zout en een beetje witte peper.
Stap 3
Smeer de onderkant van de ovenschaal in met boter en leg de vis erop.
Stap 4
Vouw de plakken ham er van bovenaf omheen.
Stap 5
Bak de vis circa 15 (dunne stukken) tot 25 minuten (dikke stukken) in de oven.
Stap 6
Verhit de olie in een kleine koekenpan op matig hoog vuur.
Stap 7
Hak de hazelnoten, voeg deze toe en schud de pan iedere 10 seconden even goed door.
Stap 8
Voeg na 2 minuten het paneermeel en iets zout toe en bak een paar minuten mee.
Stap 9
Haal de crunch uit de pan als deze bijna goudbruin is en laat afkoelen.
Stap 10
Haal de ham van de vis en verdeel deze over vier borden.
Stap 11
Verdeel de vis over de ham en bestrooi met de crunch.
Stap 12
Lekker met aardappelpuree en sinaasappel-worteltjes.
