Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kabeljauw met een mosterdkorstje
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kabeljauw met een mosterdkorstje
Stap 1
Vermaal de geroosterde boterhammen in de keukenmachine met de mosterd, kruiden en 50 gram boter tot een fijn mengsel.
Stap 2
Verwarm de oven op 180°C.
Stap 3
Bestrooi de visfilets rondom met zout en peper en leg ze in een met olie ingevette ovenschaal. Bedek ze met het kruidenmengsel.
Stap 4
Bak de kabeljauw in de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin.
Stap 5
Was de aardappelen goed en kook ze in ruim kokend water met wat zout in circa 20 minuten gaar.
Stap 6
Vermeng de rest van de boter met citroenrasp en -sap en voeg wat zout en peper toe.
Stap 7
Schep de boter door de aardappelen en serveer deze met de vis. Garneer eventueel met nog wat groene kruiden.