Kabeljauw met citroenrisotto
Ingrediënten
Bereidingswijze Kabeljauw met citroenrisotto
Stap 1
Snijd 3 cm van de onderkant van de asperges. Rasp de schil van de citroen en snijd in parten.
Stap 2
Meng het groentebouillontablet met 600 ml kokend water.
Stap 3
Verwarm intussen een pan met 2 el olijfolie en bak de risottorijst 3 minuten op laag vuur. Blus het geheel af met 1/3 deel van de bouillon en roer door.
Stap 4
Gaar de risotto in 20 minuten en voeg in delen de overige bouillon toe zodat de risotto niet zonder vocht komt te staan.
Stap 5
Verhit intussen een pan met 1 el olijfolie en bak de kabeljauw in 9 minuten goudbruin en gaar.
Stap 6
Verhit een grillpan met 1 el olijfolie en gril de groene asperges in 6 minuten gaar.
Stap 7
Rasp intussen ¾ van de Parmezaanse kaas op een fijne rasp en ¼ van de Parmezaanse kaas grof.
Stap 8
Voeg de fijne Parmezaanse kaas samen met de crème fraîche en citroenrasp toe aan de risotto en roer door. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 9
Verdeel de risotto over de borden en leg hier de groene asperges en kabeljauw op. Garneer met de grof geraspte Parmezaanse kaas en de citroen.
