Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kabeljauw met ansjovisboter en pikante groenten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kabeljauw met ansjovisboter en pikante groenten
Stap 1
Bestuif de kabeljauwfilets rondom met zout, peper en bloem. Verhit een paar eetlepels olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin de kabeljauw op middelhoge stand in 5-8 minuten aan beide kanten goudbruin en gaar.
Stap 2
Snijd intussen 4 plakjes van de ansjovisboter en schep de dille door de pikante groenten. Rangschik de groenten netjes op borden en leg een visfilet erop. Serveer direct met een plakje ansjovisboter erbij.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenmachine
- - vershoudfolie
Voedingswaarden
- Energie455 kcal
- Eiwit30 g
- Koolhydraten6 g
- Vet35 gWaarvan verzadigd15 g