Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kabeljauw met amandel-dillekorstje
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kabeljauw met amandel-dillekorstje
Stap 1
Zorg dat de kabeljauwfilets op kamertemperatuur zijn.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 200°C. Vet de ovenschaal in. Rasp en pers de citroen. Snijd het brood in stukken. Hak de dille grof.
Stap 3
Wrijf de kabeljauwfilets in met wat citroensap, zout en versgemalen peper. Laat ze 5 minuten liggen.
Stap 4
Maal de amandelen met het brood in de keukenmachine fijn en kruimelig. Meng de kurkuma, mosterd, dille, citroenrasp, wat zout en peper en olijfolie erdoor.
Stap 5
Leg de stukken kabeljauwfilet in de ovenschaal en verdeel het amandel-dillemengsel erover. Druk iets aan.
Stap 6
Schuif de schaal in de oven en bak de kabeljauw in 20 minuten goudbruin en gaar.