Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kabeljauw in Italiaanse tomatensaus met rucola-ansjovissalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kabeljauw in Italiaanse tomatensaus met rucola-ansjovissalade
Stap 1
Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en bleekselderij 3-4 minuten. Voeg de tomaten, kappertjes en olijven toe en kook zachtjes 5 minuten.
Stap 2
Meng voor de salade de rucola met de bietjes, ansjovis en dressing. Bestrooi met de walnoten.
Stap 3
Dep de vis droog, bespren- kel met citroensap en leg de kabeljauw in de saus. Stoof zachtjes 7-8 minuten. Serveer de vis met de saus en de salade.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie400 kcal
- Eiwit35 g
- Koolhydraten13 g
- Vet22 gWaarvan verzadigd3 g