Kaasomelet gevuld met paprika en doperwtjes
Ingrediënten
Bereidingswijze Kaasomelet gevuld met paprika en doperwtjes
Stap 1
Verwarm de helft van de boter in een hapjespan en fruit de ui zachtjes glazig.
Stap 2
Snij beiden paprika's in blokjes.
Stap 3
Schep de paprika's, doperwtjes en peterselie erdoor.
Stap 4
Voeg wat zout en peper toe en smoor de groente afgedekt in 6-8 minuten zachtjes beetgaar.
Stap 5
Klop de eieren los met kaas, zout en peper.
Stap 6
Verwarm de rest van de boter in een koekenpan en schenk het eimengsel erin.
Stap 7
Bak de omelet op matig hoog vuur in 4-6 minuten aan de onderkant goudbruin en aan de bovenkant nog net smeuïg.
Stap 8
Schraap met een spatel steeds het gestolde ei naar het midden van de pan en laat het nog vloeibare ei over de panbodem uitvloeien.
Stap 9
Verdeel de groente over de omelet en klap deze met behulp van een spatel dubbel.
Stap 10
Snijd de omelet in vieren en verdeel over borden.
Stap 11
Serveer het brood er apart bij.
