Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kaasfondue met donker bier en gepofte knoflook
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kaasfondue met donker bier en gepofte knoflook
Stap 1
Schenk het bier in de fonduepan en breng aan de kook. Zet vervolgens op een lagere stand en voeg al roerend in kleine porties de kaas toe.
Stap 2
Knijp de helft van de gepofte teentjes knoflook uit de schil en voeg toe aan de kaasfondue. Roer de maizena glad met 2 eetlepels water.
Stap 3
Roer de aangelengde maizena door de kaasfondue en laat het geheel al roerend nog 3 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de rauwkost, noten en stokbrood.
Aanvullende benodigdheden
- - aluminiumfolie
- - fonduepan
Voedingswaarden
- Energie885 kcal
- Eiwit44 g
- Koolhydraten44 g
- Vet56 gWaarvan verzadigd31 g
