Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Kaasfondue met bockbier
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Kaasfondue met bockbier
Stap 1
Pel en snijd de ui fijn, ris de naalden van de rozemarijn en snijd de helft fijn.
Stap 2
Verhit een pan met een dikke bodem met 1 el olijfolie en bak de ui en fijngesneden rozemarijn glazig.
Stap 3
Blus het geheel af met het bockbier en voeg de Hollandse kaasfondue toe. Roer dit langzaam door tot alle kaas is gesmolten. Garneer met de rest van de rozemarijn.
Stap 4
Serveer de kaasfondue met geroosterd stokbrood, druiven, noten, fuet, broccoli, bleekselderij, minipaprika’s, paddenstoelen en aardappeltjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie379 kcal
- Eiwit21.5 g
- Koolhydraten7.1 g
- Vet27.2 gWaarvan verzadigd18.4 g