Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Japanse sesam-sojaroerbak met groenten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Japanse sesam-sojaroerbak met groenten
Stap 1
Bereid de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Snijd intussen de paprika en courgette in kleine blokjes. Verhit 1 eetlepel wokolie in een wok. Wok de paprika, courgette en wokgroenten 2 minuten op hoog vuur. Doe in een kom.
Stap 3
Verhit opnieuw 1 eetlepel wokolie in de wok. Rul het vegetarische gehakt 5 minuten op middelhoog vuur. Pers de knoflook. Schil de verse gemberwortel en maak fijn met een rasp. Fruit de knoflook en gember 1 minuut mee.
Stap 4
Doe de groenten terug in de pan en giet de woksaus erbij. Laat nog 2-3 minuten al omscheppend pruttelen. Serveer de roerbak met de zilvervliesrijst en bestrooi het geheel met geroosterd sesamzaad.
