Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Japanse noedelsoep
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Japanse noedelsoep
Stap 1
Zout de kipfilet en bak met 3 el olijfolie in een koekenpan. Snijd intussen de bosui.
Stap 2
Doe twee zakjes soepbasis uit de Saitaku ramenkit in een grote pan en voeg 500 ml water toe. Roer goed.
Stap 3
Was de baby paksoi, snijd doormidden en voeg samen met de shiitake toe aan de bouillon. Laat 2-3 minuten koken.
Stap 4
Doe de noedels uit de Saitaku ramenkit bij de bouillon en verwarm 1 tot 2 minuten.
Stap 5
Verdeel de soep en groenten over twee kommen. Breng de kipfilet op smaak met versgemalen peper en snijd vervolgens in repen.
Stap 6
Leg de kip samen met de fijngesneden bosui op de soep.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie579 kcal
- Eiwit34 g
- Koolhydraten54 g
- Vet23 gWaarvan verzadigd4 g